Vlasnik hotela Vestibul Palace iz Splita Nenad Nizić ponovno je izabran za predsjednika Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK, a za njegove zamjenike izabrani su vlasnik San Rocco Heritage Hotela & Gourmet Restauranta iz Brtonigle Tullio Fernetich i prokurist Martinis Marchi hotela Ivan Kuret.

– Izuzetno mi je drago što su Stories hoteli danas prepoznati kao kvalitetan partner platformama i agencijama specijaliziranim za luksuzna putovanja na svim strateškim tržištima. Kontinuiranom promocijom naših hotela kao i njihovih destinacija pridonosimo pozicioniranju Hrvatske na svjetsku mapu luksuznog turizma- poručio je Nizić dodavši kako će, uz strogo planiranu promociju Stories hotela, bez obzira na izuzetno izazovno razdoblje u kojem se nalaze, glavni fokus i dalje biti na kvaliteti proizvoda i usluga koje nude. Zahvalio se i strateškim partnerima Stories hotela; Hrvatskoj turističkoj zajednici, Mastercardu, Croatia Airlinesu i Avantcaru koji su viziju i rad grupacije prepoznali od samog osnutka i s kojima kontinuirano provode niz aktivnosti usmjerenih zajedničkom rastu.

Da je kvaliteta i usluga najbitnija pokazala je i ova kriza uzrokovana koronavirusom pa Nizić tako objašnjava kako i mali hoteli, koji pružaju kvalitetnu uslugu i jedinstvenu ponudu u zadanim okvirima, mogu ostvariti dobre rezultate, a naročito oni koji su lako dostupni i nisu ovisni o avio-gostima.

-Nekoliko Stories hotela bilo je otvoreno tijekom cijele zime, neki hoteli su zatvorili po prvi put, ali sada se polako otvaraju odnosno otvorenja planiraju prema najavama i rezervacijama- pojasnio je Nizić koji kaže kako je za uspješnost sezone nužna dobra epidemiološka slika u Hrvatskoj i što bolja povezanost i dostupnost.

-U ovom trenutku, kad nas očekuje izazovno i teško razdoblje, više nego ikada prije vidljivi su multiplikativni efekti turizma i dužnost je svakog pojedinca odgovorno se ponašati kako bi osigurali što brži i uspješniji oporavak- poručio je predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK. Grupacija je i u finalnoj fazi izrade standarda usluge Stories hotela (koje izrađuje u suradnji s Fakultetom za manadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije) i u narednom periodu posvetit će se implementaciji postavljenih standarda s ciljem dodatnog razvoja kvalitete te kontinuiranoj edukaciji osoblja Stories hotela koja je usmjerena ka izvrsnosti u pružanju visoko personalizirane usluge i održivom razvoju. 

Hrvatski jedinstveni luksuzni hoteli okupljeni oko brenda Stories predstavljaju specifičan segment hotelske ponude obilježene najvišom razinom kvalitete te svojim standardima premašuju broj pripadajućih im zvjezdica. Iako se radi o visokokategoriziranim objektima (4 i 5 zvjezdica), zbog specifičnosti prodajne ponude hoteli grupacije Stories svojom specifičnom ponudom razlikuju se od ostalih visokokategoriziranih objekata. (via.hr)