Foto:D.Kirin

Turistička zajednica Grada Čazme je ove godine organizirala virtualni Fašnik kako bi se zadržao veseli duh maškara te pripremila nagrade za najbolje.

– Kad se već nismo mogli zbog epidemije korona virusa uživo družiti i prošetati našim gradom, objavili smo natječaj da se šalju fotografije maski i kreacija, koje smo objavili na Facebooku. Prve tri fotografije iz kategorije pojedinačno i prve tri fotografije iz kategorije grupno s najviše osvojenih lajkova su osvojili nagrade koje je osigurala Turistička zajednica grada Čazme. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i na slikama divnih maski – poručila je direktorica TZ Čazma Martina Dončević.

U kategoriji ”pojedinačno”pristiglo je jedanaest fotografija. Najviše glasova prikupili su Katarina i Matej Zrims, drugonagrađena je Mia Kovačević, a treću nagradu osvojili su Kaja i Viktor Premuž.I u kategoriju ”grupno” pristiglo je jedanaest fotografija. Sve nagrade osvojili su mališani Dječjeg vrtića Pčelica Čazma. Prvu nagradu grupa Leptirići, drugu Lavići i treću Delfini.(via.hr)